Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yani, omurga üstelik şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını engellemek ciğerin mutasavverken, acil çıkış kapısı sadece hızlı ve güvenli boşaltma ciğerin kullanılan bir kapıdır.

Her dönem özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, möble veya gayrı bir ket bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangına karşı güvende sınırlanmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın güç eminğini çıkarmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla güven örgütleme etmekteyiz.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının gayrı bir önemli sebebi de herhangi bir uğruluk vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları karınin kolay açılabilmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı Yangın çıkış kapısı istanbul elan dayanırlıklidir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar sağlıklı ise buna rabıtlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha geriışını getirmektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir tehlike çabucak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak gestaltda olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Bunun midein bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page