Yangın Merdiveni Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Kullanma kolaylığı karınin topuzlar yerine grup tutacakları kullanılmalıdır. TSE aracılığıyla belirlenen yangın merdiveni kapıları kesinlikle olmalı mevzusundaki standartlar mutlak üretici firmalar ile yangın firmaları tarafından dikkate kızılınmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en amelî yükselmek politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Bir dahaki sefere yorum yapmış olduğumda kullanılmak üzere hamleı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Şihandan Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki anlamsızlukları kapatmak bâtınin bapnın kenarlarının çevresinde, sıcaklıklar makul bir noktaın üzerine çıktığında genleyecek şekilde tasarlanmış şihandan conta olmalıdır.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu durum denetleme edilmelidir. 

Yangın kapısı nedir ve ne kâre yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini peylemek için kullanılan bir kapıdır.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine pürüz olan müstacel mevki kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tekmil cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine esenlıklı şekilde iblağ etmek olduğu sinein, olası olan en kesik sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini getirmek için önlem düzenınmaktadır.

Yangın kadar evgin durumlarda içeriden hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine Yangın Merdiveni Kapısı ulaşıma hail sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini mideeriye hapseder.

Ekseriya bir bir kanatları vardır ve bu baplar yangın güvenliği açısından esas bir yük oluşturur.

Yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve ayaında hiçbir kenarıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı duvar ve Yangın Merdiveni Kapısı en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile öteki taksimmlerden ayrılır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı Yangın Çıkış Kapısı modellerde üretilmektedir.

Fevkda yer yer kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page